Verhuur

Educatie

Voor scholen en verenigingen kunnen we een educatieve invulling verzorgen, een vrijwillige onkostenvergoeding is daarbij voldoende. Gelijk veel collega varkenshouders zien we dit als zeer belangrijke PR van de varkenshouderij. Op transparante wijze tonen wat we doen. Vanwege hygiëneprotocollen worden daarbij geen stallen van binnen bezocht, een buitenrondgang behoort wel tot de mogelijkheden. Er is dan zicht op de voer- en energieproductie.

 

Events

Verhuur aan bedrijven en overheden doen we graag en goed. Naast de beschikking over 2 showrooms tot 1000 vierkante meter kennen we een gezellige barruimte waar we koffie, thee en een drankje aanbieden. In samenwerking met slagerij Kouwen kunnen we indien gewenst tevens alle wensen op culinair gebied invullen. Of het nu om een broodje, een lunch of een uitgebreid buffet gaat, u vraagt en wij draaien. De showroom is zo ingericht dat ook kleine groepen vanaf 10 personen zich er goed thuis voelen. 

 

Prijzen

Vanaf 100 euro per groep is de showroom al te huur. We leveren altijd maatwerk, de volgende richtlijnen kunt u daarbij aanhouden:

  • Huur met bar koffie/thee/drankje:     € 10,00 p.p.
  • Lunch met soep en 2 belegde broodjes: € 10,00 p.p.
  • Boerenbuffet, aardappeltjes, groente, vlees: € 20,00 p.p.

Prijzen zijn all-in en excl. BTW. In overleg kunnen we uw wensen op maat invullen.